Vurdering og salg af Boligkompagniet

Jeg stod for at skulle sælge min ejendom i København efter min mand døde – jeg havde ikke råd til at blive boende i min dyre lejlighed, så jeg måtte se at få den solgt. Ikke bare var jeg i sorg, men skulle så også til at tage mig af de ting og sager min afdøde mand plejede at tage sig af. Alene det at finde en for mig seriøs ejendomsmægler, som jeg havde tillid til, var en stor udfordring for mig. Jeg gik på nettet for at se hvad der fandtes af gode ejendomsmæglere, og her faldt jeg over nogle ejendomsmæglere jeg ikke lige havde hørt om fr, så jeg blev lidt nysgerrig på hvem de var. Det resulterede i at jeg bestilte en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så jeg lige kunne få en personlig fornemmelse af hvem det var jeg havde med at gøre.

Boligkompagniet.dk Gazellefirma

Jeg fik en super god fornemmelse af den medarbejder der kom ud til mig fra Boligkompagniet, og selvom jeg nok virkede en del forvirret og ikke havde en dyt forstand på tingene, så gav de sig tid til at forklare mig tingene så jeg også forstod det. Jeg var tryg og havde tillid til Boligkompagniet.dk og de lavede et super godt stykke arbejde med at få min ejendom solgt. Jeg fik ikke bare en super god rådgivning undervejs, men fik også solgt min ejendom inden for meget kort tid, og kunne komme videre med mit liv som enke, og finde en mindre bolig.