Istandsættelse af lejlighed

Når man fraflytter en lejlighed, og her er lagt trægulve, så kommer der ofte en regning fra boligforeningen på en gulvafslibning, også selvom at der ikke er ret meget at komme efter – derfor har jeg gjort det at jeg har haft kontaktet et gulvfirma og hørt om priser på gulvafslibning, så jeg ikke bliver taget med bukserne nede – jeg har også haft oplevet at man selv kan sørge for at gulve og væggene er istandsat inden man fraflytter – og jeg er sikker på at det er væsentligt billigere selv at få en håndværker til at gøre det for en, frem for at lade boligforeningen tage sig af det.
Det kræver at man lige finder priser på gulvafslibning og måske lige ringer til virksomheden for at høre om de kan give et godt tilbud. Gulvafslibning priser kan variere fra sted til sted, så det er bare med at kigge sig godt for. Jeg har lært mig at sammenligne æbler med æbler, så jeg tager altid udgangspunkt i gulvafslibning priser pr m2 – og ud fra det indhenter jeg et tilbud.

Mange gange kan man få et godt tilbud på gulvafslibning af gulvene, når man fortæller at lejligheden er helt tom, og at det er lige til at gå til – og når de så er færdige, så står gulvet som nyt igen – og jeg har sparet penge.
Jeg har nu fået slebet nogle gulve gennem årene, en gang var det et blødt fyrretræ, der var blevet helt mørkegult, som blev slebet ned, og bagefter ludbehandlet – det lyste simpelthen hele rummet op – den anden gang jeg fik det gjort, var det et parket gulv, der havde fået en masse dybe ridser, da jeg havde haft hund boende – også her blev alle ridserne fjernet, gulvet lakeret med en lysere lak, og stod som nyt da de var færdige.
Så jeg kan varmt anbefale at man indhenter en gulvafslibning pris, hvis man går i tankene om at få et nyt gulv, eller står overfor at skulle flytte fra en lejet lejlighed i et boligselskab.