Find din naturlige væren med UskyldensHjerte

Som børn lærer vi hvad der er rigtigt og forkert, set ud fra vores forældres øjne og deres opdragelse – men måske er det på tide at spørge sig selv, er det nu også rigtigt i forhold til mine livsformål – eller har jeg måske lært noget forkert. For mig har jeg da måtte sande at jeg havde lært noget der ikke var godt for mig og mit velbefindende af mine forældre, og jeg kunne heldigvis få hjælp via UskyldensHjerte til at komme fri at de bindinger til fortiden og finde mine egen opdragelsesmetode til mig selv, så min hjerne og hjerte kunne følges ad – og ikke være konstant i konflikt med hinanden. Jeg lærte at jeg skulle lytte til mit hjerte, når kroppen begyndte at reagere ved at svede, ryste eller jeg fik hjertebanken, hvad det så var der skete oppe i mit hoved – havde jeg fået sagt ja, frem for et nej, bare for at være højlig eller for at de andre skulle kunne lide mig.

Terapi hos Uskyldenshjerte.dk

Det at have en ved sin side til at vejlede eller coache en videre i den verden der hedder, at blive den bedste udgave af sig selv og med de potentialer man nu engang besidder – er guld værd. UskyldensHjerte har virkelig hjulpet mig på vej i min personlige udvikling, og jeg kan varmt anbefale dem til andre – de er meget professionelle og ordentlige i deres tilgang til tingene – og via deres samarbejdsaftale sætter man sammen det mål man gerne vil opnå.